Am fost jefuită în Londra

Eu în Londra am mai fost, iar de data asta am decis să fac o mini escapadă în familie mai ales că am și câțiva prieteni acolo, și mereu am ramas cu impresii bune, din pacate, nu și de data asta, însă astfel am descoperit o altă parte a Londrei. 
Din prima zi, mie un “Snoop Dog” mi-a furat valiza în care erau toate lucrurile mele, furtul a avut loc în un magazin plin de camere de filmat, oameni și chiar un agent de securitate. 
După ce am realizat că valiza a fost furată am rugat managerul să sune la poliție să declare furtul. La care managerul, și mai pierdut ca mine îmi zice să sun eu că am mai mari șanse ca poliția să îmi ia apelul în considerare, serios?!
Bun, sună o cunoscută ce era cu mine la poliție și după aproximativ 17 minunte vorbite la telefon, agentul ce a preluat apelul îmi zice:

  • “Acest caz nu este atât de important încât poliția să se deplaseze, deci vă putem fixa o întrevedere la o secție de poliție din zona furtului, și cel mai apropiat orar este în două zile.”
Am crezut că e o glumă, sincer, vorbim de egalitate de cât de eficient este poliția în alte țări, aici mai bine tac că deschid altă temă, și nu vreau.
Dar punctual culminant ce m-a enervat în discuția cu agentul de la telefon, este când m-a întrebat ce naționalitate sunt. Adică ce, aveți un filtru după naționalități sau cum?

Desigur, mi-am zis eu, valiza mea deja cred că e departe. Așa că am mers la manager, și am cerut să am acces la camerele ce au filmat furtul, valiza clar că nu o mai văd, poliția se va mișca cum se va mișca, cel puțin eu să mă asigur cu o dovadă.

Sper lui “Snoop Dog” să îi vină bine pantofii, chiloții și rochițele mele. :)

Video poți vedea aici:Din păcate prima mea jumătate de zi în Londra am pierdut-o la secția de poliție, iar a doua parte să caut un hotel. Deoarece hotelul rezervat initial, în poze arata bine iar când am ajuns, camera mirosea a urină, murdară, și cu mucegai prin colțurile camerei, iar baia era și mai murdară, o mizerie crasă că mi-am zis la cât sunt de maleabilă în așa situații, însă nu și în camera asta mizerabilă.
Și aici vreau să îi mulțumesc fetei ce ne-a cazat o noapte, o moldoveancă ce îmi e total străină m-a ajutat, iar acei ce îi credeam prieteni s-au făcut că plouă, dar asta e altă temă, iar. Așa că prefer să nu deschid subiectul.   
În final, aș vrea să adaug, că necontând de toată aventura asta, eu am încercat să profit la maxim. Așa că, dacă vreți să faceți o escapadă în Londra nu faceți ce am facut eu și recomandarea mea este:
  1. Luați un pass pentru transpsort încât să puteți călători în toată Londra la un preț foarte accesibil. Eu m-am ars grav la acest capitol, din păcate mie nimeni nu mi-a zis că sunt așa posibilități să iei un pass de o zi sau 3 zile. Am aflat abia după …
  2. Pentru micul dejun, recomand să îl luați inclus în hotel deoarece până și cel mai ieftin local “Pret a Manger” au niște prețuri mari, doar pentru un singur iaurt, cel mai ieftin vei plăti în jur de 50 de lei, iar pentru o cafea  în jur de 150 de lei. Așa că în caz că nu sunteți la un hotel, mergeți din prima zi și luați din magazin tot ce e necesar pentru un mic dejun acasă.
  3. Neaparat să mergeți la “Kaspas” și să luați “Bubblegum Shake” the best!
  4. De asemenea în lista voastră trebuie să fie și un “Bubble Waffles” bun rau! J
  5. Și dacă sunteți amatori de carne, recomand să mergeți la restaurantul “Flat Iron” din zona Soho, se topește carnea în gură la cât de bună este. Cu berea ei acolo stau mai rău, însă cu o sticlă de vin roșu, carnea se va mărita perfect!
P.s. Iar dacă vi se fură ceva în Londra, vă recomand să treceți peste, și profitați de zilele rămase, pentru că dacă ești moldovean, ei timp de tine nu au.