Cum bărbatul meu de 8 martie o adus o femeie în casă

Din puținele dimineți în care dorm așa mai pe săturate a fost și aia de ieri. Doar că, printre săruturile lui, i-am auzit și vocea în care îmi zice, scoală draga mea. 
Cu un ochi deschis și altul care încă visa la "olecutzică" de somn mai mult, îi zic cu o voce somnoroasă și supărată că m-a trezit:

- Tu în loc să mă lași să dorm, mă trezești acum ? De ce? Ce s-a întâmplat? 
- Hai scoală draga mea, trebuie să vină cineva la noi.
- Pizza delivery? 
- Nu. 
- Mic dejun delivery? 
- Nu.
- Ceva delivery? 
- Nu. 
Tu hai scoală și îmbracăte că acuș ajunge doamna. 

DOAMNA?!!!

Eheeeeee, și cum noi femeiele avem atâtea cutiuțe care sunt în alte cutiuțe și toate interconectate între ele în cap cu tot felul de sertare pentru toate gândurile, pe când bărbatul are doar câteva cutiuțe bine definite și separate între ele, desigur că sunt și barbați cu mai multe cutiuțe decât au unele femei și mai legate între ele, dar asta e altă temă deja.  :D
Deci mie în acel moment îmi veni o sumedenie de idei de toate culorile de prin toate cutiuțele din cap.

De ce el invită pe cineva fără să mă întrebe?
De ce așa de dimineață? 
Cine este? 
O doamnă? 
O DOAMNĂ?!!
Oare vrea sex în trei? 
De ce vrea sex în trei?
Ce nu îi place la mine?
Nu îi place ceva la mine?

Zic bun. Tac. Mă scol. Mă duc la baie. Aștept.

El se uită la mine și se prăpădește de râs. Părca mă scana oarecum, văzând fața mea.  
Îi sună telefonul. El iese. La mine inima cât un creier de furnică, nerăbdătoare să văd cine este doamna pentru care bărbatul meu m-a trezit din somn. 

Intră o doamnă, cu o vârstă peste 40 cu un zâmbet până la urechi, îmbrăcată în negru, foarte relaxată și îmi zice:

- Salut eu mă numesc Ana. Astazi eu sunt aici pentru a îti oferi câteva ore de masaj pentru tot corpul și o procedură facială pentru o oră. 

CEEEEE? 

Of, si când mă gândesc la toate miile de gânduri din cutiuțe, mi se făcu rușine. :D 

Așa că dragi femei, dacă bărbatul cu care sunteți de 8 martie sau de ziua voastră vă face cadou, un aspirator, o mașină de spălat sau un set de "castruli" mie îmi pare rău pentru voi și vă compătimesc. Un barbat, își va alinta femeia prin a îi oferi ei ceva ce nu ține de a își completa arhiva personală cu chestii necesare casei. Pe alea să le cumpere în afara zile tale de naștere și în afara altor sărbători destinate femeilor.

Idem și pentru femei.
În loc de niște ciorapi, aparat de ras și chiloți, organizează o cină surpriză (NU ACASĂ, ci în oraș desigur), o escapadă în afara orașului cu un picnic, o invitație la un billiard doar voi doi, sau pur și simplu o seară de jocuri «ȘAH» în o cameră de hotel.

Totuși, 8 martie este o zi a comemorării revoluțiilor facute de femei, cerând un program de lucru mai scurt, salarii mai bune și dreptul la vot. Ceea ce nu trebuie de uitat.

Dar, cum am mai scris de multe ori pe pagina mea de socializare, unei femei, nu îi trebuie o zi specială, să primească flori, să iasă cu prietenele la un party, sau să îi zică bărbatului, « azi, tu stai cu copiii, eu am de gând să ies la un billiard sau la o bere cu fetele ». 

P.S. Până la urmă am avut eu dreptate în ceva. Totuși o fost un delivery.
SPA delivery  :D